Partyvonat

Előzetes megrendelés alapján partyvonat közlekedtetése rendelhető a Gyermekvasúton. A partyvonat nagyobb tömeget vonzó rendezvények, családi összejövetelek kellemes és exkluzív színhelyéül szolgálhat.

Partyvonat

Partyvonat

A partyvonat – az üzemi viszonyoktól függően – a megrendelő kívánsága szerinti időben, akár éjszaka is közlekedhet. A vonat napközben Széchenyi-hegy és Hűvösvölgy állomáson, üzemidőn kívül bármely állomáson félreállítható.

Kívánság szerint a partyvonaton videót, hangosítást, teljes körű vendéglátást biztosít a Gyermekvasút.

A vonat szerelvénye hagyományos és nosztalgia járművekből és termes szalonkocsikból kerül összeállításra. Továbbítása a Gyermekvasút dízelmozdonyai, kisebb szerelvény esetében a nosztalgia motorkocsi vagy akár a gőzmozdony is alkalmazható.

Kérjük, legalább három nappal a tervezett utazás előtt rendeljék meg a különvonatot! A különvonati díjak Hűvösvölgy állomáson, készpénzben fizetendők. Legkésőbb három nappal a különvonat közlekedése előtt előleget kell fizetni. A különvonat díjának fennmaradó része indulás előtt esedékes.

Partyvonat telefonon Hűvösvölgy állomás állomásfőnökénél, e-mailben az kulonkocsi@gyermekvasut.hu címen, illetve telefonon az 1-397-5394 telefonszámon rendelhető. A megrendelést 2 munkanapon belül igazoljuk vissza.

Hozzászólás nem lehetséges.