Vadaspark megállóhely

 

FIGYELEM!
A vonatok Vadaspark megállóhelyen menetrend szerint nem állnak meg!

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 2018-tól a vonatok Vadaspark megállóhelyen menetrend szerint nem állnak meg. Csoportos utazások esetén, előzetes bejelentésre megrendelhető a vonatok megállítása, ezt az igényt Hűvösvölgy állomás telefonszámán kell jelezni legalább 1 nappal az utazás előtt: (1) 397 5394

Vadaspark megállóhely a Gyermekvasút egyik táblás megállóhelye.

Vadaspark megállóhely

Vadaspark megállóhely

A megállóhely Jánoshegy állomás és Szépjuhászné állomás között található. Távolsága Széchenyihegy állomástól 5,7 km, Hűvösvölgy állomástól 5,5 km.

A megállóhelyet a János-hegyről a Budakeszi Vadasparkhoz vezető erdei sétaút kereszteződésének közelében létesítették 2004-ben.

A megállóhelyen létesítmények nem működnek, vasúti szolgálatot nem végeznek.

Vadaspark megállóhely 2006. május 1. óta időszakos megállóhelyként üzemelt. Csak a nyári menetrendi időszakban és csak a kijelölt hagyományos személyvonatok álltak itt meg. Az egy évtizedes tapasztalatok szerint nagyon kevesen használták az új megállóhelyet, így 2018-tól a vonatok menetrend szerint nem állnak meg itt.

A Budakeszi Vadaspark a Gyermekvasút Szépjuhászné állomásától körülbelül 40 perces gyaloglással erdei sétaúton; vagy a Széll Kálmán tér felől a BKK 22-es, 22A vagy 222-es járatával, majd rövid gyaloglással közelíthető meg.


Nagyobb térképre váltás

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.