Tűzijáték-néző vonat augusztus 20-án – MEGTELT

Időpont
2017-08-20 20:00 - 21:45


Minden jegy elkelt!

Sold out

2017. augusztus 20-án este tűzijáték-néző különvonat közlekedik.

A Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijáték a Nagy-Hárs-hegy oldalában, az úgynevezett panoráma ívben megálló különvonatból tekinthető meg. A kivilágított főváros és a tűzijáték együtt igazi látványosságot nyújt.

 

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az ünnepi programok szervezője által július 31-én kiadott közlemény szerint az idei tűzijátékot új helyszínen rendezik meg. A Lánchíd és Margit híd közötti Duna szakasz a domborzati adottságok miatt a Gyermekvasút kilátópontjától kevésbé látható, mint a korábbi években kilövésre használt terület.
Részletek a kormany.hu-n ide kattintva.

A tűzijáték-néző vonat 20:15-kor indul Hűvösvölgy állomásról. A vonat először Szépjuhászné állomásig közlekedik, ahonnan visszafordul. 21 órakor, az ünnepi tűzijáték kezdési időpontjában már a Szépjuhászné és Hárshegy állomás között lévő panoráma ívben áll.

A tűzijáték végén a vonat visszatér Hűvösvölgy állomásra, ahová előreláthatólag 21:45-kor érkezik meg.

Részvételi jegy vásárlása

A tűzijáték-néző vonaton csak elővételben megváltott részvételi jeggyel lehet utazni. A részvételi jegy ára felnőttek részére 1600 Ft, tizennégy éven aluli gyermekek
részére 800 Ft. A négy éven aluli gyerekek részére nem kell részvételi jegyet váltani és külön ülőhelyet nem foglalhatnak el!
Részvételi jegyek árusítása: 2017. augusztus 14-től (hétfőtől) a Gyermekvasút hűvösvölgyi múzeumában.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tűzijáték-néző vonaton a férőhelyek száma korlátozott. A jegyek konkrét ülőhelyre szólnak, melyek kocsin belüli elhelyezkedése nem választható! Tehát azt, hogy a kocsiban a hegy vagy a völgy oldalára szóljon a jegy, nem lehet előre megadni.
Részvételi jegy csak elővételben és kizárólag személyesen, a készlet erejéig vásárolható (telefonos vagy internetes rendelésre nincs lehetőség).

Fotó: Aho Olivér

Idén nyáron a kilátókocsik mindegyike más színű hangulatvilágítást kapott, a különvonaton is ezekkel a járművekkel lehet majd utazni
Fotó: Aho Olivér

Egyéb feltételek

Kérjük, a tűzijáték-néző vonatra részvételi jegyet váltók a következőket vegyék figyelembe:

Az ünnepi tűzijáték koreográfiáját a szervezők előzetes értesítés nélkül módosíthatják. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a vonatból a tűzijátéknak csak egy része látható.

A tűzijáték-néző vonat kedvezőtlen időjárási körülmények között (eső, szél) is közlekedik − kivéve, ha az illetékes hatóság a tűzijáték megtartását a vonat hűvösvölgyi indulása előtt legalább 10 perccel lemondja. Ebben az esetben a részvételi jegyek teljes árát visszatérítjük.

Ha a vonat elindul, de a tűzijátékot mégsem rendezik meg, a vonat Szépjuhászné állomásig közlekedik, majd visszatér Hűvösvölgybe. Ez vis majornak minősül, ezért a részvételi jegyek visszaváltására ebben az esetben nincs lehetőség.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.