Gyermekvasút – A kulisszák mögött

Időpont
2017-01-29 10:00 - 16:00


2017. január 29-én, vasárnap nyílt napot tartunk a Gyermekvasút Széchenyihegy állomásán, 10 és 16 óra között várjuk a gyerekeket.

Programok
Az érdeklődő gyerekek kipróbálhatják Széchenyihegy állomás vasúti berendezéseit. Így akár a legkisebbek is nyomtathatnak jegyet a jegykiadó számítógéppel, felpróbálhatják az egyenruhát, valamint kisfilmeket nézhetnek mozikocsinkban. Az iskolások hangosbemondóként is bizonyíthatnak, betekinthetnek a váltókezelő munkájába, és az állomáson álló különvonaton valódi vasutas felszerelésekkel végezhetik a jegyvizsgáló teendőit. A Széchenyihegy állomási programok díjmentesen látogathatóak.

Különleges vonatozás
Széchenyihegy és Jánoshegy állomás között különleges kisvasúti szerelvény is közlekedik, mely egy C50-es típusú dízelmozdonyból és egy 113 éves kocsiból áll. A különleges szerelvény nem csak a rendezvény napján, hanem egész hétvégén közlekedik! Részletek a különleges vonatról: http://www.gyermekvasut.hu/c50-201701/

Nyeremény
Csatlakozzon az eseményhez Facebook oldalunkon, hogy értesüljön a rendezvénnyel kapcsolatos információkról! Egy szerencsés, aki az “Ott leszek” opciót jelöli be a rendezvény Facebook eseményén egy egész napos díjmentes gyermekvasutazással gazdagodhat családjával (legfeljebb 2 felnőtt és 3 gyermek, vagy 1 felnőtt és 4 gyermek). A szerencsés nevét a rendezvény előtti szombaton 16 órakor tesszük közzé facebook oldalunkon. A jegy átvétele csak a rendezvény során lehetséges! Részletek weboldalunkon!

Gyermekvasút - A kulisszák mögött

Gyermekvasút – A kulisszák mögött

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.