Múzeumok éjszakája a Gyermekvasúton június 22-én éjjel

Időpont
2019-06-23 00:00 - 02:00


Gyermekvasút múzeuma (állandó kiállítás)

A Gyermekvasút hűvösvölgyi múzeuma tavaly megújult kiállításával várja az érdeklődőket. Az idén 71 éves vasútüzem múltját megidéző tárlókon kívül a kisebbek számára kipróbálható játékokkal az egész család számára tartalmas képzeletbeli utazás tehető a kisvasút múltjában és jelenében. A múzeum ezúttal éjjel fél 1-ig tart nyitva. A karszalaggal rendelkező látogatók számára a múzeum megtekintése díjmentes.

Éjszakai vonatozás

  • Hagyományos és gőzmozdonyos nosztalgiavonatok is közlekednek éjjel 1 óráig a Gyermekvasút egy szakaszán (a menetrendet később hirdetjük meg honlapunkon)
  • Vezetett éjszakai túra a Hárs-hegyen (18:50 és 23:50 között óránként fáklyás túra indul, mely érinti a hárs-hegyi Makovecz Imre kilátót; az útvonal vége Hűvösvölgy állomáson van)
  • Hűvösvölgy állomáson forgalmi iroda megtekintése (Domino 70 típusú biztosítóberendezés)
  • Gyermekvasút Modellező Szakkör – A hűvösvölgyi végállomás mellett, a mozgólépcső egykori épületében a vasútmodellező szakkör bemutatója 22:30-ig tart nyitva.
  • Utazási kedvezmény: 18 órától a karszalaggal rendelkező utasok gyermekjegyet válthatnak a vonatokra. Karszalag nélkül a normál díjszabás szerint lehet vonatjegyet vásárolni.

Karszalag vásárlása

🎁 Vásárolja meg Múzeumok Éjszakája karszalagját Hűvösvölgyben, a Gyermekvasút Múzeumában, ahol minden karszalagot vásárló családnak egy csomag vonatos Fekete Péter kártyát adunk ajándékba. A múzeum hétvégén és ünnepnapokon: 8:30 – 16:45 között,  vagy munkanapokon: 9:00 – 18:00 között tart nyitva. A budapesti rendezvényekről információk a központi weboldalon:
http://www.muzej.hu/

 

Múzeumok Éjszakája 2019. 06. 22.

Múzeumok Éjszakája 2019. 06. 22.

Múzeumok Éjszakája 2019

Múzeumok Éjszakája 2019

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.