Nyílt nap a Gyermekvasúton

Időpont
2018-01-28 10:00 - 16:00


2018. január 28-án, vasárnap nyílt napot tartunk a Gyermekvasút Széchenyihegy állomásán, 10 és 16 óra között várjuk a gyerekeket.

Programok
Az érdeklődő gyerekek kipróbálhatják Széchenyihegy állomás vasúti berendezéseit. Így akár a legkisebbek is nyomtathatnak jegyet a jegykiadó számítógéppel, felpróbálhatják az egyenruhát, valamint kisfilmeket nézhetnek mozikocsinkban. Az iskolások hangosbemondóként is bizonyíthatnak, betekinthetnek a váltókezelő munkájába, és az állomáson álló különvonaton valódi vasutas felszerelésekkel végezhetik a jegyvizsgáló teendőit. A Széchenyihegy állomáson tartott programok díjmentesen látogathatóak.

Különleges vonatozás
Széchenyihegy és Jánoshegy állomás között különleges kisvasúti szerelvény is közlekedik, mely hazánk legöregebb C50-es típusú dízelmozdonyából és egy 89 éves nosztalgia kocsiból áll. Ez a különleges kisvonat nemcsak a rendezvény napján, hanem egész hétvégén közlekedik! További részletek a különleges járatokról: http://www.gyermekvasut.hu/c50-januar/

 

Nyeremény
Csatlakozzon az eseményhez Facebook oldalunkon, hogy értesüljön a rendezvénnyel kapcsolatos információkról! Egy szerencsés, aki az “Ott leszek” opciót jelöli be a rendezvény Facebook eseményén egy egész napos díjmentes gyermekvasutazást nyerhet családjával együtt (legfeljebb 2 felnőtt és 3 gyermek vagy 1 felnőtt és 4 gyermek).

A szerencsés nevét a rendezvény előtti szombaton 16 órakor tesszük közzé foldalunkon. A jegy átvétele csak a rendezvény során lehetséges!

C50-es menetrend - január 27-28.

A C50-es vonat menetrendje – január 27-28. / Supplement train timetable validity: 27, 28 January

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.