Plüssnap a Gyermekvasúton

Időpont
2016-02-21 09:10 - 16:10


2016-ban egy különleges nappal készülünk a vasutunkra érkező családoknak. Február 21-én, vasárnap minden plüssállattal érkező 6 – 14 év közötti gyermek díjmentesen utazhat a Gyermekvasúton. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a gyermekeknél legyen fejenként legalább egy plüssállat, illetve arra, hogy ezek az állatok méretükben ne sértsék meg az utazási feltételeket! A plüssállattal utazó 14 éven aluli gyermekeknek díjmentes regisztrációs jegy váltása szükséges.

Gyermekvasút - PlüssnapJátékokkal is igyekszünk színesíteni a rendezvényt. Keressük a nap legnagyobb plüssállatát, amely megfordul vasutunkon. A végállomásokon elhelyezünk mérőfalakat, melyek mellett utasaink le tudják fotózni a plüssállatokat. Fontos, hogy a képen egyértelműen látszódjon a teljes állat és a mérce. Ügyeljenek arra, hogy jó minőségű legyen a fotó (képmanipuláció nélkül) annak érdekében, hogy egyértelműen ki lehessen szűrni az esetleges visszaéléseket! A legnagyobb plüssállattal érkező család (legfeljebb 2 felnőtt és 3 gyermek) választhat egy tavaszi Gyermekvasutas Élményt*, melyre a mi vendégeink.

A plüssvonattal érkező 14 éven aluli gyermekeknek külön ajándékkal kedveskedünk „A Gyermekvasút nyomában” teljesítménytúra jóvoltából. A játékba olyan aznapi fényképpel lehet nevezni az alább leírt módon**, melyen egyértelműen látható a gyermek és a plüssvonat is a Gyermekvasút területén. Az eredményesen nevező 14 éven aluli gyermek (egymaga) díjmentesen vehet majd részt a március 15-i teljesítménytúrán.

Amennyiben a szabályoknak megfelelően sikerrel neveztek és ajándékhoz jutottak tőlünk a játékok során, úgy a közösségi oldalakon felvesszük önökkel a kapcsolatot februárban.

A nap során utasaink találkozhatnak Tóbiással és Balambérral is a Tudatos Közlekedők Egyesületének jóvoltából, akik a gyerekeket a biztonságos közlekedés alapvető szabályaira tanítják.

*Gyermekvasutas Élmény: Részvétel a március 15-i „A Gyermekvasút nyomában” teljesítménytúrán, vagy részvétel az április 9-i „Gyermekvasút napja” című rendezvényünkön, vagy részvétel a „Hosszúlépés! Járunk?” következő gyermekvasutas sétáján, esetleg egy egész napos vonatozás a család számára 2016 egy tavaszi napján, a Gyermekvasúton.

**A fotókat legkésőbb február 22. 24:00-ig fel kell tölteni nyilvánosan a saját facebook, vagy instagram oldalukra és a kép leírásában el kell helyezniük a #plüssömésén vagy #plussomesen hashtageket!

Plüssnap a Gyermekvasúton - 2016

Plüssnap a Gyermekvasúton – 2016

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.