TELTHÁZ / SOLD OUT – 2019. augusztus 20-án este tűzijáték-néző különvonat közlekedik.

Időpont
2019-08-20 20:00 - 22:00


MINDEN JEGY ELKELT!
A Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijáték a Nagy-Hárs-hegy oldalában, az úgynevezett panoráma ívben megálló különvonatból tekinthető meg. A kivilágított főváros és a tűzijáték együtt igazi látványosságot nyújt.

Fotó: Aho Olivér

Éjszakai vonat
Fotó: Aho Olivér

A tűzijáték-néző vonat 20:15-kor indul Hűvösvölgy állomásról. A vonat először Szépjuhászné állomásig közlekedik, ahonnan visszafordul. 21 órakor, az ünnepi tűzijáték kezdési időpontjában már a Szépjuhászné és Hárshegy állomás között lévő panoráma ívben áll.

A tűzijáték végén a vonat visszatér Hűvösvölgy állomásra, ahová előreláthatólag 21:45-kor érkezik meg.

Részvételi jegy vásárlása

A tűzijáték-néző vonaton csak elővételben megváltott részvételi jeggyel lehet utazni. A részvételi jegy ára felnőttek részére 1800 Ft, tizennégy éven aluli gyermekek
részére 900 Ft.
A négy éven aluli gyerekek részére nem kell részvételi jegyet váltani és külön ülőhelyet nem foglalhatnak el!

Részvételi jegyek árusítása: 2019. augusztus 9-től (péntektől) a Gyermekvasút hűvösvölgyi múzeumában.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tűzijáték-néző vonaton a férőhelyek száma korlátozott. A jegyek konkrét ülőhelyre szólnak, melyek kocsin belüli elhelyezkedése nem választható! Tehát azt, hogy a kocsiban a hegy vagy a völgy oldalára szóljon a jegy, nem lehet előre megadni.

Részvételi jegy csak elővételben és kizárólag személyesen 9 és 17 óra között, a készlet erejéig vásárolható (telefonos vagy internetes rendelésre nincs lehetőség). Augusztus 12-én véget ért a jegyértékesítés, minden jegy elkelt.

Egyéb feltételek

Kérjük, a tűzijáték-néző vonatra részvételi jegyet váltók a következőket vegyék figyelembe:

  • Az ünnepi tűzijáték koreográfiáját a szervezők előzetes értesítés nélkül módosíthatják. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a vonatból a tűzijátéknak csak egy része látható.
  • A tűzijáték-néző vonat kedvezőtlen időjárási körülmények között (eső, szél) is közlekedik − kivéve, ha az illetékes hatóság a tűzijáték megtartását a vonat hűvösvölgyi indulása előtt legalább 10 perccel lemondja. Ebben az esetben a részvételi jegyek teljes árát visszatérítjük.
  • Ha a vonat elindul, de a tűzijátékot mégsem rendezik meg, a vonat Szépjuhászné állomásig közlekedik, majd visszatér Hűvösvölgybe. Ez vis majornak minősül, ezért a részvételi jegyek visszaváltására ebben az esetben nincs lehetőség.

Tűzijáték a vonatból nézve Fotó: Szendrei Gábor

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.