Szalonkocsi megrendelése

A Gyermekvasút nosztalgia, illetve új építésű, modern, termes szalonkocsikat biztosít előzetes megrendelés alapján. A szalonkocsik tárgyalás, sajtótájékoztató megtartásához, családi és egyéb rendezvények helyszínéül szolgálhatnak.

A nagy szalonkocsi

A nagy szalonkocsi

A szalonkocsikban igény szerint videót, hangosítást, teljes körű vendéglátást biztosít a Gyermekvasút.

A szalonkocsik vonattal továbbítva, vagy – a forgalmi szempontok figyelembevételével – valamely állomáson félreállítva is igénybe vehetők.

A kocsikban kialakított korszerű fűtési és világítási rendszerek lehetővé teszik a mozdony vagy motorkocsi nélkül félreállított járművek utasterének folyamatos fűtését és világítását, valamint az elektromos berendezések működtetését.

A laborkocsi étkezőkocsivá átalakítva is használható.

Szalonkocsi telefonon Hűvösvölgy állomás állomásfőnökénél az 1-397-5394 telefonszámon rendelhető.

A megrendelést 2 munkanapon belül igazoljuk vissza.

Kérjük, legalább három nappal a tervezett utazás előtt rendeljék meg a különkocsit! A különkocsi díjak Hűvösvölgy állomáson, készpénzben fizetendők. Eltérő megállapodás hiányában legkésőbb három nappal a különkocsi közlekedése előtt előleget kell fizetni. A különkocsi díj fennmaradó része indulás előtt esedékes.

Megrendelés előtt – előre egyeztetett időpontban – a szalonkocsik a hűvösvölgyi vonatási telep területén megtekinthetők.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.