Születésnapi különkocsi

A Gyermekvasút legnépszerűbb különleges szolgáltatása a születésnapi különkocsi. Gyerekek és felnőttek születésnapjának megünneplésére egyaránt páratlan lehetőség.

Születésnap az egyik szalonkocsiban

Születésnap az egyik szalonkocsiban

A születésnapi zsúr helyszíne az egyik szalonkocsi, amely a megrendelő által kiválasztott, menetrend szerinti vonathoz csatolva közlekedik. A három szalonkocsi nemcsak külső megjelenésében, hanem felszereltségében és befogadóképességében is különböző.

Az utazás rendszerint Hűvösvölgy állomáson kezdődik, majd ugyanide térnek vissza a résztvevők. Az oda- és visszaút együttes ideje körülbelül két óra. A megállapított díjak a teljes menettérti útra és legfeljebb három óra időtartamra vonatkoznak.

A különkocsi díja indulás előtt készpénzben fizethető Hűvösvölgy állomáson. Ha a csoportban a gyerekek létszáma meghaladja az 50%-ot, a listaárból 25% kedvezmény vehető igénybe.

A különkocsi Széchenyi-hegy állomáson félreállítható. Így mód nyílik tenni egy rövid erdei sétát az állomás környékén, vagy gyerekekkel meglátogatni a közeli játszóterek egyikét. Ekkorra érdemes időzíteni a születésnapos felköszöntését, az ajándékozást és a torta elfogyasztását.

Születésnapi kocsi az egyik személyvonatban

Születésnapi kocsi az egyik személyvonatban

A születésnapi zsúron fogyasztott ételeket, italokat és egyéb kellékeket a megrendelők szokták magukkal hozni. Gyermekcsoportok esetén célszerű papírtányérokat és műanyag poharakat használni.

A kocsi a hűvösvölgyi indulás előtt – még a vontatási telep területén – feldíszíthető. Természetesen csak olyan dekoráció használható, ami a születésnapi zsúr után könnyen, a kocsi fényezésének és belső burkolatának károsodása nélkül eltávolítható. A legtöbben léggömböket és spárgával felerősíthető, papírból készített díszítőelemeket használnak.

Kérjük, legalább három nappal a tervezett utazás előtt rendeljék meg a különkocsit! A különkocsi díjak Hűvösvölgy állomáson, készpénzben fizetendők. Eltérő megállapodás hiányában legkésőbb három nappal a különkocsi közlekedése előtt előleget kell fizetni. A különkocsi díj fennmaradó része indulás előtt esedékes.

A születésnapi különkocsi megrendelhető, illetve a szolgáltatásokról bővebb információ kérhető telefonon Hűvösvölgy állomás állomásfőnökénél telefonon a 1-397-5394 telefonszámon.

A megrendelést 2 munkanapon belül igazoljuk vissza.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.